Pages

Tuesday, March 29, 2011

nangka yang bersiar2...

cantik..
smua pmpn mmg agak particular tentang kecantikan ni..
of course lah..
wanita itu di kurniakan satu fitrah yg hadir bersama-sama..
cantik dan ingin kan kecantikan..
so..normal naluri mcm tu..
tak de nye perempuan bertungkus lumus nak memburukkan diri sendiri..
produk-produk kat pasaran pun..
hanya menjual..
"produk kecantikan"
belum pernah lagi aku dgr..
"produk keburukan atau kehodohan"

wah..panjang benar mukadimah...

aku sebenarnya nk komen tentang fesyen..
aku xde lah ckp aku pandai berfesyen..
aku main taram aje nk pakai ape pun..
asalkan nmpk okay...

pandai ko berfesyen kak..

tapi..as a women..
kadang-kadang..aku malu dengan cara kaum aku ni berpakaian..
aduh...
lembu tengok pun  dia boleh muntah warna biru tau..
bukan lah aku nk kutuk melampau-lampau..
just aku tak berape suke..
kadang2 ade yang  tak sesuai..

okay..contoh k..contoh..
ha..ibarat aku ni..
yang gemuk ni..
tibe2 aku pakai ketat giler..
kirenye..perut aku nk bernafas pun kena dibantu..
malu weh..
perut dah lah ade 6layer..
tak tergamak aku pakai mcm tu..
nk tengok contoh..??

nice kan..??aku tgk pun xstim..huh..

aku nk cakap aku jaga pemakaian aku tu..tak de lah sgt..
tpi..at least aku malu jugak nak pakai ketat2 SANGAT..
terutamanye yg nmpk burger kat area perut..
aduh...
seksa kot mcm tu..
mule lah nk duduk pun kena tegak2..tkut lipatan jelas kelihatan..
arghhhhhhhhhhhhhhh...............


bear in mind..
pakaian yang menjolok bijik mata tu tak semestinya buat kita nmpk jelita..
bahkan adakalanya..ia boleh buat kita nampak lebih hodoh dan bodoh daripada biasa...
sesuaikan lah ikut keadaan..

cantik siut..!!!!!!!!!!

pakailah pakaian yang selesa..
jangan seksa diri sendiri..
dan jangan buat sampai org rimas tengok anda berfesyen..
sedang2 aje...

wah..ayu giler si dia ni..great..wa tabik lu lembu!!!!!!
buat malu kaum aku je..

ha..ni baru seksi..haha


ha..mcm ni nmpk nice walaupun dia berbadan besar..

nk bergaya..kene pandai pilih combination and tengok jugak..
ape yg dipakai tu sesuai ke tidak dengan badan kite..
jangan main sarung je..

cantik!!!!!!!

jap..ni iklan je..

sesuai utk pergi dinner...dinner kolej atau dinner course..huh!!!

ha..ni...paling bagus..doakan aku dan wanita2 lain dpt jadi mcm ni..insyaAllah









2 orang joint lia membebel:

et ezzati said...

lawa sangat lah kot derang rasa bila pakai nampak apa yang tak patut nampak.mungkin juga penaik rasa kompiden dan sebagainya.huehue.

converse_style95 said...

hahahahaha...klaka la cik lia.....sgt klaka...!!!!